Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor

Pizzor i Rönninge

Pizzor i Rönninge

Det finns totalt 4 pizzerior i Rönninge där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Rönninge har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Rönninge kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Rönninge som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Rönninge och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Rönninge är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Rönninge

Üclers Pizzeria

Söderby Torg 2A

144 52 Rönninge

Säby Pizzeria & Restaurang AB

Säby Torg 23

144 30 Rönninge

Felino Pizzeria

Stationsvägen 4

144 61 Rönninge

Rönninge Bistro & Pianobar

Rönninge Torg 5

144 61 Rönninge